پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کارگاه آموزشی امداد و نجات، کمک های اولیه و نکات ایمنی گاز خبر داد.

معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کارگاه آموزشی امداد و نجات، کمک های اولیه و نکات ایمنی گاز خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد، مهندس فخرالدین معصومی با اشاره به بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی( سیل، زلزله، گازگرفتگی، آتش سوزی، تصادفات جاده ای و..)، اظهار داشت:  هدف از برگزاری این کارگاه کمک های اولیه، نجات جان مصدوم، جلوگیری از وخیم تر شدن حال مصدوم و افزایش احتمال بهبودی مصدوم است.


وی عنوان کرد: در هنگام بروز حادثه، نخست باید ابعاد خسارت را برآورد کرد و به این فکر کنیم که چگونه خسارت را کاهش دهیم،  ابزار مورد نیاز و شرح وظایف ما چیست.


وی ابراز کرد: ارزیابی بیمار بر اساس فشار خون بالا، خون ریزی، مشکلات قلبی تنفسی که در صورت درمان نشدن تهدید برای بیمار محسوب گردد، صورت می گیرد که خود به دو دسته ارزیابی اولیه و ثانویه تقسیم می گردد.


معصومی ارزیابی سطح هوشیاری مصدوم را مهم دانست و ادامه داد: این ارزیابی نخست با ارتباط کلامی سنجیده می شود اگر پاسخ شنیده شد دال بر هوشیاری مصدوم می باشد در غیر این صورت مصدوم از نظر راه های تنفسی و ترومای سر و گردن مورد بررسی قرار می گیرد.


وی تصریح نمود: در صورت انسداد راه های هوایی، تنفس مصنوعی دهان به دهان برای بزرگ سالان، دهان به بینی و دهان به دهان و بینی برای نوزادان پیشنهاد می‌شود.


معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، ارزیابی ثانویه را سه بخش هیستوری گرفتن، کنترل علائم حیاتی و معاینه فیزیکی عنوان و افزود: در این قسمت،  سابقه فشار خون، سابقه پزشکی و درمانی، دلیل درخواست کمک، دارو های مصدوم،  سابقه آلرژی، آخرین مواد خوراکی مصرف شده، فشارخون، نبض، دمای بدن  و وضعیت جسمانی ارزیابی می شود.


معصومی اذعان داشت: در این کارگاه  نکات ایمنی در خصوص گاز گرفتگی در دو بخش تئوری و عملی برای کارکنان نیز آموزش داده شد.


وی در خصوص اهمیت ارزیابی خطر نیز گفت: ارزیابی امنیت و  جان امدادگر از مهم ترین کارها در صحنه امداد و نجات است.7-1

انتهای پیام/